Archery Tag in de sneeuw, Super leuke activiteit in Winterberg

ArcheryTag is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Je schiet op de tegenstander met speciale pijlen met een zachte punt. Raak je de tegenstander dan is deze af en moet naar de kant. Heeft jullie team de tegenstander uitgeschakeld dan zijn jullie de winnaar.

ArcheryTag in Winterberg
Het is een nieuwe sport overgekomen vanuit Amerika. Rennen, duiken, glijden, schieten, een perfecte activiteit om in de sneeuw te doen in Winterberg. En zonder sneeuw kan het natuurlijk ook, lekker in de buitenlucht. Het is een leuke teambuildingsactiviteit: samenwerken, competitie en veel lol tussen collega’s onderling.

Komt u het ook uitproberen?

 

Super leuke activiteiten Winterberg

ArcheryTag in Winterberg met collega’s

Wij organiseren ArcheryTag in Winterberg en Willingen als onderdeel van onze uitgebreide meerkeuze programma’s bij Bedrijfsuitje Winterberg. Zie bijvoorbeeld ons 3-daagse wintersportprogramma voor bedrijven, een Dagreis Winterberg of een Outdoorweekend Sauerland in het voor- of najaar.

Het is mogelijk om Archerytag te combineren een van onze andere activiteiten zoals skiën, snowboarden, Fat Max e-steppen, mountainkarten, e-mountainbiken, sneeuwschoenwandelen, of een (sneeuw)zeskamp. Zie hier al onze Activiteiten .

Boek Bedrijfsuitje Winterberg met Archerytag en meer.