Activiteiten

Stoere elektrische step

Nieuw, stoere elektrische step in Winterberg, de Fatmax E step

Expert in Actie heeft een super leuke nieuwe activiteit voor de gasten in Winterberg die niet willen skiën of snowboarden, de Fat Max E-step. Een stoere step die over alle paden gaat en het mooiste is, je hoeft er niks voor te doen, de step is elektrisch aangedreven met een 500 Watt motor! Hierdoor kan de step door de sneeuw, de berg op en wel 40 km rijden. Geschikt voor iedereen, jong en oud, sportief en minder sportief, je stapt er op en kunt gelijk gaan. Gegarandeerd met een grote smile op je gezicht.

Lees verder

Rudi und Heidi zeskamp

Der Rudi und Heidi zeskamp Winterberg

Spanning en sensatie vanaf het eerste moment! Tactiek, snelheid en creativiteit, daar draait het om. De grote lederhosen worden aangetrokken en de bierpullen vliegen in het rond bij het bierpul schuiven. Puzzelen, rennen, vliegen en teambuilding! Dat zijn de ingrediënten van deze hilarische ochtend!

Lees verder

Archery Tag in de sneeuw, NIEUW

Archery Tag in de sneeuw NIEUW, Super leuke activiteiten in Winterberg

ArcheryTag is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Je schiet op de tegenstander met speciale pijlen met een zachte punt. Raak je de tegenstander dan is deze af en moet naar de kant. Heeft jullie team de tegenstander uitgeschakeld dan zijn jullie de winnaar.

ArcheryTag in Winterberg.

Het is een nieuwe sport overgekomen vanuit Amerika. Rennen, duiken, glijden, schieten, een perfecte activiteit om in de sneeuw te doen in Winterberg.

Lees verder

Sneeuwschoenwandelen

Sneeuwschoenwandelen in Winterberg

Met de sneeuwschoenen stappen we door de diepe sneeuw. Een avontuur op sneeuwschoenen dwars door de bossen en over de uitgestrekte vlaktes. U komt op plekken waar u anders nooit zou komen. Misschien komt u wel een ree of hert tegen! Sporen van de dieren zult u in ieder geval zien. Wij gaan met sneeuwschoenwandelen in Winterberg van de uitgezette paden af en nemen jullie mee voor een geweldige tocht door de bossen, langs de beekjes en over de hoogvlaktes.

Gaat u mee op pad?

Lees verder

Speurtocht Winterberg

Speurtocht Winterberg, op zoek naar het goud

Met een GPS ontvanger als navigatiemiddel trekken alle teams de heuvels en bossen in voor een uitdagende tocht. Samen met je team volg je een eigen route en strijd je voor de overwinning. Onderweg wordt de teamspirit bij verschillende onderdelen op de proef gesteld. Voorbeelden hiervan zijn; spinnenweb, tangram, katapultschieten etc. Welk team loopt de slimste route en weet het goud als eerste te vinden? Boek deze speurtocht Winterberg bij een compleet bedrijfsuitje of als los onderdeel.

Lees verder

Ballonvaren Sauerland Winterberg

Ballonvaren in het Sauerland / Winterberg

Met een ballon varen over de toppen en dalen van het Sauerland, dat is een bijzondere belevenis. Het mooie van het glooiende oppervlak in het Sauerland is dat de ballonvaarder de ballon kan laten zakken in de dalen om vervolgens door de wind over de toppen te worden geduwd. Zo krijg je niet alleen een tocht van A naar B maar ook in hoogte en diepte.

Er zijn veel verschillende opstart plekken in het Sauerland zodat we vaak vlakbij het hotel kunnen opstarten.

De beste tijd om ballon te varen in Winterberg en omgeving

We kunnen net na zonsopgang of vlak voor zonsopkomst varen, dan is de lucht het rustigst. Dat zorgt er voor dat de tocht heel rustig is. Persoonlijk vind ik de vaart in de ochtend het mooist. Je ziet de aarde wakker worden, wellicht een beetje mist in de dalen, het zonnetje net boven de horizon, herten die weg rennen, vogels zoals buizerds zie je vliegen. Prachtig.

Arrenslee tochten in Winterberg

Arrenslee tochten in Winterberg

Gewikkeld in een warme deken glijdt u op ijzers stilletjes door een betoverd winterlandschap. De pas gevallen sneeuw glinstert in de zon. Alleen het snuiven van de paarden en de stille tred van hun hoeven in de witte sneeuw is te horen.
Met maximaal 6 personen in de slee maakt u een tocht door het prachtige gebied. Het is romantisch en gezellig en bijzonder om te doen. Gaat u mee in de slee?

Lees verder

Speedbuggyen

Speedbuggyen, met een driewieler de piste af

Een activiteit vol actie en snelheid. Het speedbuggyen is voor iedereen toegankelijk. Snel te leren en u bepaalt zelf uw snelheid en route naar beneden. Met de lift omhoog, en in strakke bochtjes over de skipiste suist u naar beneden met een speciaal hiervoor ontworpen driewieler. Ga lekker zitten, hangen in de bocht en geniet…

Downhillsteppen

Downhillsteppen over de bospaden

Ook bij deze activiteit gaat u met de lift of de huifkar naar boven. Vanaf de top daalt u via mooie, spectaculaire bospaden af naar het dal op de step. Dankzij de verende voorvork heeft u geen last van hobbels en kuilen op de weg, en zoeft u comfortabel naar beneden. Per afdaling legt u ongeveer 5 km af door de bossen. U kunt dus volop genieten van de natuur en het snelle afdalen

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media