Activiteiten

Lees hier uitgebreid over alle activiteiten die wij organiseren.

Stoere electrische Fatmax E-step

Expert in Actie heeft een super leuke nieuwe activiteit voor de gasten in Winterberg die niet willen skiën of snowboarden, de Fat Max E-step. Een stoere step die over alle paden gaat en het mooiste is, je hoeft er niks voor te doen, de step is elektrisch aangedreven met een 500 Watt motor! Hierdoor kan de step door de sneeuw, de berg op en wel 40 km rijden. Geschikt voor iedereen, jong en oud, sportief en minder sportief, je stapt er op en kunt gelijk gaan. Gegarandeerd met een grote smile op je gezicht.

Waar kan je rijden met de Fat Max step?

Tijdens de winter bieden wij in het Sauerland verschillende locaties aan voor een super gave tour.
– Winterberg stad tour met onder andere de springschans, de bobbaan en het centrum van Winterberg
– Winterberg natuur-lijk, een prachtige route door de bossen en vlaktes rond Winterberg
– Willingen stad tour met onder andere de spoorbrug, de springschans en het centrum van Willingen
– Hennesee in Meschede, een prachtige tour langs het stuwmeer
– Kahler Asten, vanaf het hoogste punt van het Sauerland een prachtige route

Wanneer kan je rijden met de Fat max E step

Wij bieden deze activiteit aan in Winterberg van 10 december tot 15 maart.
Leuke activiteit voor als er geen sneeuw ligt in Winterberg kunnen we tochten met de step maken
Maar ook als er sneeuw ligt kunnen we met deze step rijden in Winterberg.

Te boeken vanaf 10 personen.

Prijs € 35,00 p/p voor anderhalf uur.

Bekijk hier de wintervideo:

Bekijk hier de zomervideo:

Rudi und Heidi zeskamp
Expert in Actie heeft een super leuke nieuwe activiteit voor de gasten in Winterberg die niet willen skiën of snowboarden, de Fat Max E-step. Een stoere step die over alle paden gaat en het mooiste is, je hoeft er niks voor te doen, de step is elektrisch aangedreven met een 500 Watt motor! Hierdoor kan de step door de sneeuw, de berg op en wel 40 km rijden. Geschikt voor iedereen, jong en oud, sportief en minder sportief, je stapt er op en kunt gelijk gaan. Gegarandeerd met een grote smile op je gezicht.

Wij organiseren de Rudi und Heidi zeskamp Winterberg als onderdeel van uitgebreide meerkeuze programma`s maar ook als losse activiteit voor groepen die in Winterberg iets leuks willen doen. Wij kunnen vanaf verschillende locaties in Winterberg en omgeving starten met de de Rudi und Heidi zeskamp. Het programma duurt 2 1/2 – 3 uur.

De speurtocht kunnen wij organiseren voor groepen van 20 – 300 personen.
Dit programma in Winterberg kost € 35,00 p/p

Inclusief;
de Rudi und Heidi zeskamp met leuke activiteiten
-Begeleiding, organisatie, de Rudi und Heidi cup voor het winnende team

Het programma is uit te breiden met Glühwein, broodje Bratwurst, apres speurtocht Winterberg in een leuk berghut en nog veel meer.

Boek dit super leuke programma in de zomer of in de winter bij bedrijfsuitje Winterberg.

Archery tag in de sneeuw, NIEUW!

Archery Tag in de sneeuw NIEUW, Super leuke activiteiten in Winterberg

ArcheryTag is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Je schiet op de tegenstander met speciale pijlen met een zachte punt. Raak je de tegenstander dan is deze af en moet naar de kant. Heeft jullie team de tegenstander uitgeschakeld dan zijn jullie de winnaar.

ArcheryTag in Winterberg.

Het is een nieuwe sport overgekomen vanuit Amerika. Rennen, duiken, glijden, schieten, een perfecte activiteit om in de sneeuw te doen in Winterberg.

Komt u het ook uitproberen?

Archery Tag in de sneeuw is los te boeken voor groepen vanaf 12 personen; prijs € 22,50 voor anderhalf uur.

Stel je voor, het is helemaal wit, het sneeuwt en daarna gaat het verder zoals in dit filmpje. Dat is gaaf.

Super leuke activiteiten Winterberg

Naast de ze leuke activiteit Winterberg bieden wij nog veel meer leuke activiteiten aan in Winterberg, zowel in de winter als in de zomer.

Rudi und Heidi zeskamp, Speurtocht Winterberg, Sneeuwschoenwandelen, Speedbuggyen, Downhillsteppen, Ballonvaren

Sneeuwschoenwandelen

Met de sneeuwschoenen stappen we door de diepe sneeuw. Een avontuur op sneeuwschoenen dwars door de bossen en over de uitgestrekte vlaktes. U komt op plekken waar u anders nooit zou komen. Misschien komt u wel een ree of hert tegen! Sporen van de dieren zult u in ieder geval zien. Wij gaan met sneeuwschoenwandelen in Winterberg van de uitgezette paden af en nemen jullie mee voor een geweldige tocht door de bossen, langs de beekjes en over de hoogvlaktes.

Gaat u mee op pad?

Wij organiseren sneeuwschoen tochten in Winterberg als onderdeel van uitgebreide meer keuze programma`s maar ook als losse activiteit voor groepen die in Winterberg iets leuks willen doen. Wij kunnen vanaf verschillende locaties in Winterberg en omgeving starten voor een mooie tocht. De tochten duren meestal 2 uur met een drankje en een snack onderweg.

Wij hebben 30 paar sneeuwschoenen, voor grotere groepen bieden wij een combinatie programma aan.

Sneeuwschoenwandelen Winterberg kost € 27,50 p/p

-set sneeuwschoenen
-drankje en snack onderweg
-Begeleiding, organisatie, verschillende routes op niveau

Boek sneeuwschoenwandelen Winterberg bij bedrijfsuitje Winterberg

Speurtocht winterberg

Met een GPS ontvanger als navigatiemiddel trekken alle teams de heuvels en bossen in voor een uitdagende tocht. Samen met je team volg je een eigen route en strijd je voor de overwinning. Onderweg wordt de teamspirit bij verschillende onderdelen op de proef gesteld. Voorbeelden hiervan zijn; spinnenweb, tangram, katapultschieten etc. Welk team loopt de slimste route en weet het goud als eerste te vinden? Boek deze speurtocht Winterberg bij een compleet bedrijfsuitje of als los onderdeel.

Wij organiseren speurtocht Winterberg als onderdeel van uitgebreide meerkeuze programma`s maar ook als losse activiteit voor groepen die in Winterberg iets leuks willen doen. Wij kunnen vanaf verschillende locaties in Winterberg en omgeving starten met de speurtocht Winterberg. De tocht duurt 2 1/2 – 3 uur.

De speurtocht kunnen wij organiseren voor groepen van 30 – 300 personen.
Dit programma in Winterberg kost € 20,00 p/p

Inclusief;
-Speurtocht Winterberg met leuke activiteiten
-Begeleiding, organisatie, speurcup voor het winnende team

Het programma is uit te breiden met Glühwein, broodje Bratwurst, apres speurtocht Winterberg in een leuk berghut en nog veel meer.

Boek deze super leuke speurtocht in de zomer of de winter bij bedrijfsuitje Winterberg.

 

Ballonvaren Sauerland

Met een ballon varen over de toppen en dalen van het Sauerland, dat is een bijzondere belevenis. Het mooie van het glooiende oppervlak in het Sauerland is dat de ballonvaarder de ballon kan laten zakken in de dalen om vervolgens door de wind over de toppen te worden geduwd. Zo krijg je niet alleen een tocht van A naar B maar ook in hoogte en diepte.

Er zijn veel verschillende opstart plekken in het Sauerland zodat we vaak vlakbij het hotel kunnen opstarten.

De beste tijd om ballon te varen in Winterberg en omgeving

We kunnen net na zonsopgang of vlak voor zonsopkomst varen, dan is de lucht het rustigst. Dat zorgt er voor dat de tocht heel rustig is. Persoonlijk vind ik de vaart in de ochtend het mooist. Je ziet de aarde wakker worden, wellicht een beetje mist in de dalen, het zonnetje net boven de horizon, herten die weg rennen, vogels zoals buizerds zie je vliegen. Prachtig.

Arrensleetocht in Winterberg

Gewikkeld in een warme deken glijdt u op ijzers stilletjes door een betoverd winterlandschap. De pas gevallen sneeuw glinstert in de zon. Alleen het snuiven van de paarden en de stille tred van hun hoeven in de witte sneeuw is te horen.
Met maximaal 6 personen in de slee maakt u een tocht door het prachtige gebied. Het is romantisch en gezellig en bijzonder om te doen. Gaat u mee in de slee?

Wij organiseren Arreslee ritten in Winterberg als onderdeel van uitgebreide meerkeuze programma`s maar ook als losse activiteit voor groepen die in Winterberg iets leuks willen doen. Wij kunnen vanaf verschillende locaties in Winterberg en omgeving starten met Arrenslee tochten in Winterberg. De tocht duurt 1 – 1 1/2 uur.

De Arrenslee tochten in Winterberg kunnen wij organiseren voor groepen van 10 – 50 personen.
Dit programma in Winterberg kost € 17,00 p/p

Inclusief;
-Arrenslee tochten in Winterberg
-Begeleiding, organisatie, glühwein of Chocomel

Het programma is uit te breiden met Glühwein, broodje Bratwurst, leuke activiteiten en nog veel meer.

Boek de Arrenslee Winterberg bij bedrijfsuitje Winterberg

Speedbuggyen
Een activiteit vol actie en snelheid. Het speedbuggyen is voor iedereen toegankelijk. Snel te leren en u bepaalt zelf uw snelheid en route naar beneden. Met de lift omhoog, en in strakke bochtjes over de skipiste suist u naar beneden met een speciaal hiervoor ontworpen driewieler. Ga lekker zitten, hangen in de bocht en geniet…

 

Downhillsteppen

Downhillsteppen over de bospaden

Ook bij deze activiteit gaat u met de lift of de huifkar naar boven. Vanaf de top daalt u via mooie, spectaculaire bospaden af naar het dal op de step. Dankzij de verende voorvork heeft u geen last van hobbels en kuilen op de weg, en zoeft u comfortabel naar beneden. Per afdaling legt u ongeveer 5 km af door de bossen. U kunt dus volop genieten van de natuur en het snelle afdalen.

Hennesee Rondvaart

Hennesee Rondvaart over het stuwmeer en een mooie wandeling

Dit is een heerlijk ontspannen programma. Direct vanaf het hotel Hennesee vaart de rondvaartboot over het prachtige stuwmeer. Na 45 min varen stappen we van de boot en wandelen we naar een gezellige boerderij waar we een drankje doen en eventueel een lunch. Genieten van het uitzicht en bijkomen van een geweldig weekend.

Drankje op, dan wandelen we weer terug naar de boot en varen in 15 min naar het hotel.

Mountainbiken

Het Sauerland leent zich uitstekend voor mountainbiken. Mooi heuvelachtig met korte klimmetjes, en leuke afdalingen. Na een korte warming up en kennismaking met het materiaal laat de gids u de mooiste routes van het Sauerland zien. Het tempo en de intensiteit van de rit wordt afgestemd op de deelnemers. Een sportieve uitdaging voor iedereen, waarbij u uiteraard wordt beloond met geweldige afdalingen.

Ski- en snowboardles

De gasten krijgen skiles in het Sauerland van onze ervaren en enthousiaste instructeurs. Met veel plezier brengen zij jullie de fijne kneepjes van het skiën bij. In de middag zullen zij de deelnemers mee naar boven nemen voor hun eerste echt afdaling.

Elke activiteit wordt begeleid door een van onze enthousiaste en ervaren Nederlandse instructeurs. We geven les in kleine groepjes zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Deze aanpak zorgt ervoor dat iedereen plezier beleeft aan een dag in de sneeuw.

Bobsleeën Winterberg

Een afdaling in de bobslee in Winterberg zal je nooit meer vergeten. De spanning en adrenaline giert door je lijf. Met snelheden tot wel 130 km per uur suis je naar beneden met de bobslee door het 1600 meter lange ijskanaal. De bobbaan in Winterberg behoord tot de snelste en langste bobbanen ter wereld.

Neem contact met ons op voor de beschikbare data en een aangepast programma.

Wij organiseren bobslee afdalingen in Winterberg als onderdeel van uitgebreide keuze programma`s maar ook als losse activiteit voor groepen die in Winterberg iets leuks willen doen. Dit is in Winterberg het gaafste uitje buiten de skipistes, onze bobslee clinic, de bobslee experience.De bobslee experience duurt ongeveer 2 – 3 uur.

U krijgt een uitgebreide rondleiding over de bobbaan en een afdaling in een 4-persoonsbobslee, uiteraard met een ervaren piloot.

De bobslee experience Winterberg kost € 95,00 p/p

-Rondleiding bobbaan
-Afdaling in 4 mans bob
-Diploma, foto`s

Boek bobslee experience in Winterberg bij bedrijfsuitje Winterberg.

Boogschieten

Wie is de Robin Hood binnen uw bedrijf? Bij het boogschieten wordt de mentale ‘conditie’ getest, wie heeft er een echt schuttersoog. Uiterste concentratie en zelfbeheersing zijn uitermate belangrijk bij deze sport. Heeft u het eenmaal onder de knie, dan kunnen de scores nog heel verrassend zijn, kunt u die collega verslaan? Schiet u in de roos, of te wel de bulls-eye?