Als de brandweer naar actief weekend Sauerland!!!

Voor op schema arriveerde de dames en de heren van de vrijwillige brandweer uit Oene bij de Hunaustube voor en actief weekend Sauerland. De deur van de bus ging open en direct zat de sfeer en gezelligheid er goed in. Na het eten stond er de fakkelwandeling op het programma.Het is nog nooit zo’n spannende fakkelwandeling geweest. De mannen speelde letterlijk met vuur, maar volgens de commandant kwam het allemaal wel goed….  ’s Avonds was er nog gelegenheid om met elkaar te borrelen en naar het verrassingsprogramma van de volgende dag te vissen.

Dag 2 actief weekend Sauerland

Om 10:00 uur de volgende ochtend stond de bus klaar om iedereen naar de skipiste van de Hohe lied te brengen waar het actieve programma van start ging. ’s Ochtends stond archerytag op het programma. Het speelveld lag boven aan de heuvel dus al lopend naar boven is er geoefend met het pijl en boog schieten, boven aangekomen kon er direct begonnen worden met de strijd. Team 1 was hierin duidelijk het best en heeft dit spel dan ook gewonnen.

Actief middagprogramma met spectaculaire activiteiten

Na de lunch waarbij de kaassoep erg gewaardeerd werd, is de groep in tweeën gesplitst om te gaan downhill steppen en te gaan speedbuggyen. Bijna iedereen heeft de piste weten te bedwingen op deze manier en de foto’s spreken ook voor zich. ’s Avonds opnieuw weer naar de skihut, waar de open haard al heerlijk stond te branden en een heerlijk dinerbuffet op jullie stond te wachten. Naarmate de avond vorderde ging de dj de volumeknop steeds iets verder openzetten en rond een uurtje of 10 waren de meeste benen wel van de vloer. Ook was de de kampvuurplek een mooie plek om je biertje te nuttigen en daarbij veel hout op het vuur te leggen echt geen moeite voor de mannen….

Dag 3 actief weekend Sauerland

De volgende morgen was iedereen er weer klaar voor om de laatste activiteit die op het programma stond te trotseren, n.l. de zeskamp. Al lopend door de bossen is de groep diverse teambuilding activiteiten tegengekomen waarbij in teams tegen elkaar gestreden moest worden. Ook hier heeft team 1 overtuigend weten te winnen. Valsspelen, humor en een fijne groepsdynamiek heeft dit weekend tot een gezellig en actief weekend Sauerland gemaakt waar wij met een goed gevoel op terugkijken.

Hopelijk tot een volgende keer

Groeten Arjan, Daan en Danielle